Bensinkort - det lureste jeg har skaffet meg på en stund!

Helt siden jeg skaffet meg egen bil for noen år siden har bensin vært en stor utgift for meg. Totalt kjører jeg ca 5 mil til og fra jobb hver eneste dag og i tillegg til å koste meg tid, koster det meg også penger! Hvertfall når bensinprisene er så høye som de er. Faktisk er bensin veldig dyrt i Norge, det fikk jeg altså smertelig erfare når det ikke lenger var far som betalte for drivstoffet. For litt siden ble jeg tipset av noen på jobben om at jeg burde skaffe meg et bensinkort for å redusere bensinutgiftene mine. For å være ærlig så har jeg aldri hatt noen stor tro på slike rabattkort og jeg har egentlig tenkt at det var lureri for å få deg til å handle mer.

Der tok jeg altså feil! Etter litt undersøkelser viste det seg at et bensinkort er et vanlig kredittkort som gir deg rabatter på bensin om du bruker kredittkortet når du betaler. Det er gratis å bruke og det koster ingen ting i renter om du passer på å betale regningen når den kommer. Jeg ble faktisk nesten sjokkert når jeg hørte hvor mye man kan spare med et slikt bensinkort. Det første som er viktig er jo å velge det beste bensinkortet når man først anskaffer seg ett. Jeg valgte bensinkortet 365Privat og med dette bensinkortet sparer jeg over 80 øre per liter bensin jeg fyller hos min lokale ESSO-stasjon. Ja, du hørte riktig, 80 øre. For meg som fyller 50 liter per fylling betyr det at jeg sparer hele 40 kr på hver fylling. Syntes du ikke det høres mye ut? Vel, jeg fyller tanken 5 ganger i måneden. Det betyr at jeg vil spare i gjennomsnitt 200kr per måned og opp til makssummen på 2000kr rabatt i året på 365Privat kortet.

Jeg ergrer meg igrunn over at jeg ikke har skaffet meg et bensinkort tidligere, det hele skyldes igrunn min uvitenhet. Så, mitt tips til dere alle, kjører du mye bil så bør du betale med et bensinkort, det lønner seg så til de grader i lengden!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits