Lenge siden sist bloggen!

Jeg har vært meget dårlig til å blogge i det siste og tar selvkritikk på det, ikke det at jeg tror så mange av dere har savnet meg, haha! Nå er det sommer og jeg burde jo egentlig vært ute i solen å gjort noe, men jeg er så pokkers allergisk at da er det deilig å bare sitte inn litt også! Slipper unna værste kløen på den måten, så får jeg tatt igjen litt TV-serier som jeg ikke er helt oppdatert på. Den siste tiden har jeg fullført alle sesongen av Dexter, så har jeg begynt å se The Wire igjen, min favorittserie gjennom tidene. Har du ikke sett den så anbefales det.

Her kan dere se en trailer av serien:

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/9feD6MDcM1E?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Hva er jeg så gjort på ellers? Jeg var rett og slett så lei av å være hjemme at til tross for tom lommebok så måtte jeg bare en tur til syden. Løsningen ble å ta opp et lite smålån fra Lendo. Jeg er egentlig imot å ta opp slike forbrukslån, men det var bare på 10 000kr og jeg har allerede betalt det tilbake med juli lønningen, så det syntes jeg var en god ide når alt kom til alt. Ferieturen la jeg til Hellas, mitt favorittreisemål nummer 1! Vannet her er så klart, folket er hyggelig, her er det lite kriminalitet og maten er god. Rett og slett et trygt og godt land å feriere i.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits