Vurderer du å ta opp lån til ferien?

Istedenfor å være moralens lange pekefinger å si at du ikke burde ta opp lån for å unne deg en ferietur skal jeg heller gjøre stikk motsatt å gi deg noen gode råd for hvordan du kan få oppfyllt feriedrømmen din. Jeg har nemlig vært i samme situasjon, jeg var dritlei av norge og vårt klima og trengte rett og slett noen dager i solen for å lade batteriene igjen. Hva gjør man så når lommeboken er slunken, lønnen er oppbrukt og man ingen penger til ferie har? Jeg fant løsningen i ett lite smålån fra Lendo.

Når folk flest tenker på lån så tenker de på store hus eller billån hvor man må stille med sikkerhet for å låne og hele prosessen er igrunn ganske så tungvint. De siste årene har det derimot blitt ganske så enkelt å låne penger uten at man trenger sikkerhet for å låne pengene. Man trenger heller ikke låne store beløpet, faktisk kan man med noen lån låne så lite som 5000kr. Det var det jeg gjorde, jeg søkte om å låne 10 000kr hos Lendo og fikk innvilget smålånet på dagen. Da kunne jeg betale ferieturen på 6000kr til Kos, samtidig som jeg hadde 4000kr i kommepenger. Perfekt for en ukes sydentur! Ferien var helt sykt bra og jeg koset meg maksimalt.

Nå skal det jo sies at slike smålån er forholdsvis dyre lån, så man bør ha i tankene at man ikke låner mer enn man kan betale tilbake hurtig, og du bør sikte på å betale ned lånet så fort som overhodet mulig. Selv om du lånet er lite så blir det fort unødvendig dyrt om du lar rentene løpe. Jeg betalte ned hele lånet på neste lønning og dermed kostet det meg nesten ingen ting i renter.

En annen viktig ting å tenke over når man skal låne penger, lite eller mye, er at man velger det lånet som gir deg de beste betingelsene. Det du bør se etter er det smålånet med den laveste effektive renten og de billigste etableringskostnadene. Smålån.eu er i så måte en genial nettside som automatisk finner frem til de billigste og beste lånene for deg. Alt du trenger å gjøre da er å søke og så vil du få øyeblikkelig svar på lånesøknaden din. Det kreves som regel ikke så mye for å få innvilget søknaden din. Har du en normal jobb med grei lønn (ca. 200 000kr er det som kreves hos de fleste bankene) og ingen betalingsheftelser burde det gå i orden å få lån.

Da håper jeg du ble litt smartere av mitt innlegg og så ønsker jeg deg en fortsatt god sommer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits